ГОДИШНА СРЕЩА НА ЕКИПИТЕ НА СОНИК СТАРТ

В периода 03-05 декември 2017 г. се проведе Годишна среща на екипите от направление „Управление на социални услуги“ в СОНИК СТАРТ. Екипите от Карлово, Първомай, Левски, Червен бряг, Балчик, Драгоман и Централно управление се събраха в хотел „Св. Георги“ в Боровец, за да анализират дейността си през изминалата 2017 и планират предстоящата 2018 г.

Управителят на СОНИК СТАРТ, Миглена Маркова-Господинова, приветства участниците и направи обзор на предстоящата работа. Цялостен анализ на дейността на СОНИК СТАРТ за 2017 г. в направление „Управление на социални услуги“ представи Ангел Маринов, Координатор „Социални дейности“. и запозна участниците с Мониторинг и контрол на дейността за 2017 г. В тридневния работен форум присъстващите бяха запознати с Атестационния план за 2018 г., който влияе пряко върху възможностите за професионално израстване в рамките на организацията. Презентирани бяха проведените Кръгли маси по професионални направления в СОНИК СТАРТ през 2017 г. и беше предложена Обучителна програма за специалистите през 2018 г. Екипите от центровете в страната планираха събитията, част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“ за 2018 г.

За осма поредна година Годишната среща на екипите от СОНИК СТАРТ беше ползотворна, обединяваща усилията им в качествено предоставяне на социални услуги в страната.