ДЕН НА ДУМАТА “БЛАГОДАРЯ” В ЦОП-ЛЕВСКИ

На 12 януари 2015, по повод Международния ден на думата “Благодаря”, потребителите на ЦОП Левски имаха възможност да направят картички, върху които да изрисуват и напишат своето „Благодаря” за приятели, учители, родители или близки, с надеждата да накарат повече хора да се усмихнат и за да им напомнят, че животът е прекрасен!

Благодаря” е най-вече признание – на усилия, постъпки, резултати, отношение. Важно е да отдаваме признание право от сърцето, защото “Благодаря” е лесна за казване дума. Колкото по-често благодарим, толкова по-силна и емоционална става връзката, която “поддържаме” в другите. Когато благодариш, това не те прави по-слаб или по-малко важен. Благодарейки, не губиш нищо, а само печелиш. Ставаш по-добър човек и печелиш уважението и доверието на хората около теб.

Обсъждайки необходимото място да кажем Благодаря, нужния момент, възможностите за другите и удовлетворението от това, открихме заедно магическите свойства на думата „Благодаря“ и вдъхновихме картичките за нашите приятели!

ден на думата благодаря