КОЛЕДА Е МАГИЯ

През месец декември екипите на ЦОП, ЦСРИ и ЦНСТ Левски организираха Коледна работилница, в която участваха деца, доброволци и служители на социалните услуги в града. В приповдигната атмосфера, водени от духа на Коледа, с много творчество и вдъхновение участниците изработиха коледни сувенири, украса, картички и гирлянди. Инициативата е част  от идеята за запознаване и съхраняване на празници и обичаи „По следите на традициите“.

Изработените коледни изделия станаха част от организиран Коледен благотворителен базар, а събраните средства ще бъдат дарени на семейството на малката Тияна, необходими за нейното лечение. Благородната кауза е организирана от Община Левски и НЧ „Георги Парцалев“, като към нея се присъединиха училищата, детските градини, частни фирми, граждани, учители, родители и деца.

Г-жа Любка Александрова, кмет на Община Левски, отправи благодарност към всички, станали съпричастни в осъществяване на благородната кауза и пожела святата Коледна нощ да е изпълнена с много любов, с много надежда и вяра в доброто.

Очакването на Коледа е вълшебство за децата и възрастните, защото разкрива магията, която носим в себе си. Надеждата, която всички заедно подаряваме, и силата на доброто, което сбъдва чудесата.